Ellie Sko Kvinners 609roser Sandaler Fuchsia

B002OPGJCW
Ellie Sko Kvinners 609-roser Sandaler Fuchsia
  • sko
  • gummi
  • hælhøyde: 6
  • opprinnelse: importert
  • passe: true til størrelse
  • øvre: plastisk
Lacoste Menns Marineblå Trenere Spille 317 1

Kundeservice

Ingen varer ( 0 )
Lolli Couture Unge Høyt Floral Blonder Designe Tilbake Glidelås Peep Toe Foran Blonder Over Kneet Plattformen Høy Hæl Støvler Jayda Blackfloral
Mine favoritter
Norge | NOK
kontakt Sanuk Menns Casa Barco Vintage Båt Sko Grå

Kategorier

Ingen produkter

Gratis frakt! Frakt
0,00 kr Totalt

Gå til kasse

Antall
Totalt
Totalt antall produkter (eks. MVA)
Frakt totalt(eks. MVA) Gratis frakt!
Totalt (eks. MVA)
Fortsett å handle Fortsett til kassen

Velkommen Logg inn

> Kjøpsbetingelsene

Disse salgsbetingelsene gjelder foralt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere og ved nettbutikk salg. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.

Betingelser her gjelder kun for salg i Norge med Svalbard og Jan Mayen. Evt. fraktomkostninger til sistnevnte, må tas over telefon, etter ordreregistrering. Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. brev, e-post eller telefon.
Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven.
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-post med all informasjon. I tillegg mottar du en e-post med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss.
Visa / MasterCard
Med det sikre betalingsystemet PayPal betaler du umiddelbart med VISA, MasterCard, og en rekke kredittkort.
Forskuddsbetaling
Velger du forskuddsbetaling vil du få tilsendt kontonummer når vi har sjekket lagerstatus på bestillingen din. Ingen gebyr. Oppkrav : UAVHENTEDE PAKKER: Dersom kjøper ikke henter ut pakken er ikke kravene i henhold til Angrerettloven oppfylt. Kjøper vil da bli belastet med kr 650,- Etter 14 dagers betalingsfrist vil kravet bli sendt til vårt inkassobyrå uten videre varsel. Kunder som ikke har hentet ut pakken sin, får ikke handle på postoppkrav igjen.
Faktura
Vi bruker PayPal for fakturering. Kjøper kan dermed betale via PayPayl, Visa /Mastercard og andre kort, samt betale fakturaen ved å overføre penger til konto.
Betaler kjøper ikke innen forfallsdato, blir det sent ut en elektronisk purring. Andre purring er på papir og inkuderer et gebyr på 80 kroner. Bateler kjøper ikke etter andre purring bruker vi inkasso
Vi forbeholder oss retten til å nekte personer som ikke betaler til å handle hos oss igjen.
Angrerett

815 00 540

Tast inn ditt reg.nr så finner kalkulatoren dekkene som passer til din bil.

Prisene i priskalkulator gjelder for fire dekk, inkludert mva, miljøavgift, verkstedmateriell, montert påfelgog ferdigbalansering.Ønsker du hjulene montert på bilenkommer det i tillegg.Trenger du nye ventiler har vi flere alternativer å tilby, rådfør deg med avdeling. Dekkmann pris er en allerede ferdig rabattert nettopris.Har du en bedriftsavtale med Dekkmann ber vi deg kontakte din lokale Dekkmann avdeling for priser.

Dekkmann pris bedriftsavtale

Kontakt din nærmeste Dekkmann avdeling for å få tilsendt pristilbud.

Har du en ansattavtale via din bedrift beregnes dekkprisene fra listepris. Klikk forlisteprisunder menyen "Medlemskap". Servicepriser for montering/balansering finner du .

eller

* Forutsetter at du takker ja til gratis NAF-medlemskap i et år uten forpliktelser.

Continental

195 / 65 - 15

195/65R15 91T ContiPremiumContact 5

LI: 91 SI: T

Kampanjepris: kr 3.998,-

Dekkmann pris: kr 4.486,-

195/65R15 91H ContiPremiumContact 5

LI: 91 SI: H

195/65R15 91V ContiPremiumContact 5

LI: 91 SI: V

Kampanjepris: kr 4.098,-

Dekkmann pris: kr 4.598,-

195/65R15 95T RF ContiVanContact 200

LI: 95 SI: T

Kampanjepris: kr 4.598,-

Dekkmann pris: kr 5.160,-

195/65R15 95H XL ContiEcoContact 5

LI: 95 SI: H

195/65R15 95H XL ContiEcoContact 5 ContiSeal

Kampanjepris: kr 4.998,-

Dekkmann pris: kr 5.610,-

Delinte

Kampanjepris: kr 2.898,-

Dekkmann pris: kr 3.250,-

Kampanjepris: kr 3.198,-

Dekkmann pris: kr 3.587,-

General

195/65R15 91H ALTIMAX COMFORT

Kampanjepris: kr 3.398,-

Dekkmann pris: kr 3.812,-

195/65R15 91V ALTIMAX COMFORT

Kampanjepris: kr 3.448,-

Dekkmann pris: kr 3.868,-

195/65R15 95T XL ALTIMAX COMFORT

Kampanjepris: kr 3.898,-

Dekkmann pris: kr 4.374,-

Pirelli

CINTURATO P1

Kampanjepris: kr 5.398,-

Dekkmann pris: kr 6.059,-

CARRIER

Kampanjepris: kr 5.898,-

Dekkmann pris: kr 6.621,-

Kampanjepris: kr 4.698,-

Dekkmann pris: kr 5.272,-

Kampanjepris: kr 5.598,-

Dekkmann pris: kr 6.284,-

En nettleser for våre venner

Vilkår

Hjelp

Andre plattformer

Du bruker mye tid på nettet. Derfor fortjener du en nettleser som er personlig, har funksjonaliteten du trenger og fleksibiliteten du ønsker deg. Du fortjener Vivaldi—og derfor har vi laget den, akkurat for deg!

Få en grundig oversikt over dine surfevaner, støttet av statistikk og visuelle data. Med en historikk som er mer nyttig enn noen gang før, kan du raskt søke gjennom besøkte nettsteder og få nyttige tips for å finne gamle lenker.

Har du funnet det perfekte sitatet til din neste bloggpost eller artikkel? Kopier teksten til notatpanelet, så lagres samtidig lenken. Legg til et skjermbilde i tilfelle siden endres.

Verden er fargerik fordi vi alle er annerledes og unike. Hos Vivaldi jobber vi hardt for å lage programvare som lar deg gjøre ting på din måte. Vi tilpasser oss deg! Med Vivaldi kan du få nettleseren din akkurat som du ønsker. Liker du faner plassert på bunnen eller siden av skjermen? Kanskje du vil ha adressefeltet et annet sted? Om det er tastatursnarveier, musebevegelser eller en justering for å hjelpe på fargeblindhet—Vivaldi gir deg verktøyene du trenger.

Surfer du ofte med flere faner? Organiser dem med fanestabling, som lar deg gruppere mange faner i én. Dra og slipp fanene på hverandre og de er stablet i en fei. Fanene kan også vises side ved side eller i et rutenett. Viser du flere fanestabler i rutenettvisning får du flere "nettskrivebord" som du kan veksle mellom med et klikk. Mer makt til deg!

Når du kjøper en ny bil får du velge i ulike farger og funksjonalitet. Med Vivaldi er du ikke begrenset til vår smak. Kjør din egen stil med et av våre medfølgende tema, eller lag raskt og enkelt ditt eget!

Trives du med kommandolinjen? Da er Vivaldi perfekt for deg. Hurtigkommandoer lar deg søke gjennom åpne faner, bokmerker, historikk, innstillinger og mer i form av en kommandolinje.

En av tingene som gjør Vivaldi unik er at den er bygget med moderne webteknologi. Vi bruker JavaScript og React til å tegne grensesnitttet, med hjelp fra Node.js og en lang rekke NPM moduler . Vivaldi er for nettet, med nettet.

Vivaldi er for nettet, med nettet.

Vivaldis fargeskjema tilpasser seg etterhvert som du surfer på nettet, på samme måte som en kameleon tilpasser seg sine omgivelser. Et rent og moderne uttrykk kompletterer innholdet. Facebook blir blått, VGNett blir rød – hvis du vil, det kan selvsagt slås av.

POSTADRESSE Postboks 1911, Nordnes 5817BERGEN
BESØKSADRESSE C.Sundts gate17 5004 BERGEN
Org.nr: 885 719 422 MVA
KONTAKT OSS For spørsmål eller henvendelser,ring oss på 55 22 49 00 eller send oss en e-post: Artsadd Psykedelisk Rainbow Spiral Chukka Canvas Sko For Menn model003
Faktura til oss: [email protected]
SPØRSMÅL, RIS ELLER ROS Har du spørsmål eller tilbakemelding om våre produkter, send oss en e-post på Mote Tørst Mid Hæl Partiet Stud Pleksiglass Bryllup Brude Prom Womens Size Pastell Rosa Patent
BESTILLING AV VARER Er du bedriftskunde, og ønsker å bestille varer, kontakt oss på [email protected]

Følg oss

NORGESMØLLENE © 2018. MØLLERENS ER MERKEVAREN TIL NORGESMØLLENE AS